tisdag 19 juni 2012

Tisdagsträning...

Ikväll har vi, Jonathan, Stisse och Rickard kört lite kvällsträning i Hellas. För min del började eftermiddagen med avslutningsfirande på dagis så det blev en snabbmiddag med en liten portion fil och m üsli innan träning. Jag bor längst bort så det blev en bra uppvärmning med 1,5 mil från nockeby till Sickla med lite pulshöjningar över broarna.

Väl framme drog vi oss snabbt in på stigarna och upptäckte till vår glädje att det var jätteblött och hyffsat lerigt, kul! Passade extra bra eftersom Rickard skulle testa sina nya Renegade S-Works från Cykelspecialisten. De ser ut att vara det snabbaste man kan köra på 29er på långlopp förresten, lätta och helt ok grepp.
Vi cyklade lite blå och många andra färgade och ofärgade leder men självklart skulle en bit av gula leden med.
Slående utsikt från gula leden in mot globen.
I skogen mötte vi andra glada cyklister, både från Happy-tur och TCM-tur (!?) Det slog mig idag att det är sjukt kul att cykla just nu, torrt, blött, gegga... kul! Mycket av det roliga beror på (tror jag) positiva glada polare att cykla med. That´s the shit!

Efter ungefär 2 mil skog med lite grusväg var det dags att rulla hemmåt. Skorna blöta, fötterna kalla, hungrig i magen och allmänt nöjda rullade vi i kvällssolen hemmåt och splittrades upp längs vägen. För mig blev hela rundan på 5,3 mil med skön (?!) mjölksyraträning över väster- och tranebergsbroarna. Bra tisdagsträning med teknik också! Riktigt bra kört grabbar! Nu är det dags för middag och kudden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar